Přeskočit na hlavní obsah

Vítejte

· 2 minuty čtení
Karel František Houf
obchodně-technický konzultant

Vítejte na stránkách pro zpracování dat Digitální Technické Mapy (DTM) v aplikacích společnosti GEPRO spol. s r.o. Na této stránce naleznete ucelený průvodce informacemi a návody k efektivnímu zpracování dat DTM pomocí našeho softwaru. GEPRO (software KOKEŠ a MISYS) nabízí široké možnosti pro správu a manipulaci s daty DTM, a my jsme připravili tuto dokumentaci s cílem usnadnit Vám práci s našimi produkty.

Sekce Dokumentace

V této sekci naleznete základní informace a nejpoužívanější funkce v našich aplikacích, přizpůsobené nejen pro zpracování dat DTM. Prohloubíte své znalosti a dovednosti v oblasti zpracování dat DTM, abyste mohli plně využívat potenciál našich aplikací.

Sekce Návody

V této sekci najdete návody k zpracování konkrétních dat a případů. Praktické ukázky Vám pomohou lépe porozumět postupům a efektivněji využívat nástrojů pro optimální výsledky.

Sekce obsahuje také návody a informace o práci s portálem DMVS, včetně postupů pro přiřazení role Zakladatele, zakládání částí DTI a dalších klíčových funkcí. Vytvořili jsme pro Vás jednoduché kroky, abyste mohli plně využívat portál DMVS ve spojení s našemi aplikacemi.

Stále Ve Vývoji

Tato stránka je stále ve vývoji a průběžně ji doplňujeme o nový obsah. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a vítáme jakékoli podněty nebo návrhy na zlepšení. Budeme rádi za vaše komentáře, které nám pomohou stránku neustále zdokonalovat a přizpůsobovat vašim potřebám.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Můžete nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu na adresách gepro@gepro.cz a karel.houf@gepro.cz, nebo telefonicky na HOT-LINE MISYS +420 257 089 865.

Doufáme, že tato stránka Vám poskytne nejen užitečné informace, ale i potřebnou podporu pro snadnější a efektivnější práci s našimi produkty. Děkujeme za Vaši důvěru a přejeme Vám mnoho úspěchů při zpracování dat DTM s našemi aplikacemi.